Cookie Consent by Free !!Privacy Policy website Snel-typen.nl - Typcursus

Type cursus aanbieders

Welke aanbieders van type cursussen zijn er eigenlijk allemaal? Dat verschilt er doelgroep. Voor kinderen zijn er spelenderwijs cursussen en voor volwassenen zijn er normale type cursussen. Het spel element voor de kinderen houdt de uitdaging voor hen vast. Zij beleven veel meer plezier om het snel of blind typen aan te leren als er een spel element in zit. Dan blijft het leren leuk en voelt het ook niet echt als leren. Wat natuurlijk wel zo is, is dat zij hier wel tijd in moeten steken. Dat kan voor kinderen nog best soms lastig zijn. Ook dan is het spel element een factor wat het weer leuk kan maken. Welke typ trainingen zijn er voor kinderen? We hebben enkele voorbeelden voor je op een rijtje gezet. Kijk ook vooral zelf op de website van de aanbieder en wat er bij jouw kind past. Zo voorkom je teleurstelling.

  • TypeTopia - de online traning in type voor kinderen
  • De Type Tuin - ontdek snel en goed typen met verschillende spel elementen
  • Duck Typen - de online type cursus voor kinderen van Donald Duck
  • Type Olympics - leer leuk typen door het behalen van medailles
  • Pica Typen - de online type training gericht op kinderen

Ook voor volwassenen zijn er natuurlijk interessante online type cursussen te volgen. Met wat minder spel element, maar zeker zo leuk. Wij hebben hier onder enkele voorbeelden van trainingen neergezet die je zou kunnen bekijken. Kijk ook vooral naar de opzet van de trainingen en naar de behoefte die jezelf hebt. Wil je vooral sneller leren typen of wil je juist blind kunnen typen? Welke ervaring heb je al met het type op een toetsenbord? Stem hier je training op af, zodat je niet vanaf 0 moet beginnen terwijl je alleen sneller zou willen leren typen.

Er zijn niet alleen betaalde mogelijkheden om beter en sneller te leren typen. Er zijn ook tal van aanbieders waarbij je gratis beter kunt leren typen. Ook op bijvoorbeeld Youtube kun je genoeg filmpjes vinden waarmee je de basis houding van je vingers kunt leren. Wil je weten hoe snel je al blind kunt typen? Dan zijn er legio mogelijkheden om je vaardigheden snel en online te testen. Uiteraard kun je ook onze type game spelen. Eens zien hoe snel je bent en of je, jezelf in de top 10 kunt typen. Ook leuk om tegen je vrienden te strijden.